Επιστροφές

Το dimitriadishome.gr σας δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε αγοράσει μέσα σε 10 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία αγοράς του.

Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε το προϊόν με κάποιο άλλο θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδα αποστολής. Σε αυτή την περίπτωση όταν παραλάβετε το καινούριο σας ποιόν θα επιστρέψετε στον courier το παλιό.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων θα σας παρακρατηθούν τα έξοδα αποστολής.

Και στις δύο περιπτώσεις το προϊόν θα πρέπει να είναι σε κατάσταση που μπορεί να μεταπωληθεί χωρίς φθορές, με τη συσκευασία του και χωρίς να έχει λερωθεί.

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:

1 Πριν την αποστολή του προϊόντος από εμάς

Η ακύρωση είναι δυνατή με την αποστολή email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση dimitriadis.info@gmail.com ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 2333024016 ώρες λειτουργίας καταστημάτων ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ και δεν έχετε καμία οικονομική επιβάρυνση. Αν η παραγγελία φύγει από εμάς είστε υποχρεωμένοι να δεχτείτε την παραγγελία και να επικοινωνήσετε μαζί μας για την επιστροφή.Μετά την παραλαβή της παραγγελίας

2 Μετά την παραλαβή της παραγγελίας

Μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα σας για υπαναχώρηση εντός 5 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος(τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής για τον έλεγχο του εμπρόθεσμου ) δίχως αντικατάσταση με άλλο προϊόν και να λάβετε  πίσω τα χρήματα σας. Σε αυτή την περίπτωση θα παρακρατηθούν 5.00 ευρώ λόγω κόστους μεταφορικών.